BİZ KİMİZ?

74 responses to “BİZ KİMİZ?

  1. Başarılarınızın devamını dilerim. Çok güzel bir site hazırlamışsınız. Zaman buldukça takip etmeye çalışıyorum. İçerik bakımından çok zengin. Resimlere gösterdiğiniz özen takdire şayan.

  2. Üçüncü Adam

    İlgi ve alakanıza çok teşekkür ederiz. Biz de ekip olarak çalışmalarınızı ve sunumlarınızı takip ediyoruz. Sizin de ellerinize sağlık. Ortak çalışmalar yapmak dileğiyle…

  3. kitap çıkarmayı duşünüyormusunuz

  4. Üçüncü Adam

    Merhabalar. Kitap çıkarmak ile ilgili ciddi çalışmalarımız var. Yakın zamanda gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz. İlginiz için teşekkürler.

  5. birde acaba sitenizde isim kataloğu neden yok

  6. Üçüncü Adam

    Tekrar merhabalar. Aradığınız sanatçı isimlerini, sitemizin sağ tarafında-en üstte bulunan arama kısmına yazarak arayabilirsiniz. Yine sağ taraftaki Katogiriler kısmında bulunan “Sinema Sanatçılarımız” kısmından sanatçılarımıza ulaşabilirsiniz. “Sinema Sanatçılarımız” adlı kategorimiz gün geçtikçe güncellenmektedir.

  7. eyüp taha leblebicier

    çok güzel bir site olmuş bilgiler için teşekkürler

  8. Üçüncü Adam

    Biz teşekkür ederiz ilgi ve alakanız için, sağ olun efendim..

  9. ismim ahmet karagöz sizi sıklıkla takip ediyorum ama sizdeki blgilerin biraz daha wikipedia ya yakın değilde bizzat sizin derlediğiniz bilgiler olsa daha güzel ve akıçı olur diye düşünüyor sinemamıza emek vermiş şahsiyetleri daha yakından tanımış oluruz birde başka değerlerimizide okuyalım melike zobu bahar öztan meral zeren v.b çok değerli sinema sanatcılarımızlada röportaj yapılırsa sevinirim

  10. Üçüncü Adam

    Merhabalar Ahmet Bey. İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederiz. Sitemizdeki sanatçı bilgilerinin yalnızca en bilinirlerini wikipedia’dan alıyor, bununla ilgili de kaynak belirtiyoruz. Dikkatle takip ediyorsanız, sanatçılarımızla ilgili konularda, alıntı yaptığımız sitenin adından sonra, kendi derlediğimiz bilgileri yazıyoruz ve okyucularımız için de, bizim için de berlirleyici unsur bu. Uygun zaman ve şartlarda bahsettiğiniz isimlerle de röportaj yapılacaktır. Teşekkürler.

  11. Üçüncü Adam

    Teşekkür ederiz efendim. Sağ olun.

  12. henüz 5 dakikadır sitenizdeyim, ne için uğraş verdiğinizi anladığım anda hemen size mesaj yazmak istedim, yüreğinize emeğinize sağlık, mükemmel bir düşünce, yalnız tesadüf eseri buldum sizi, tanıtımınız için ne yapılması gerekiyorsa destek olalım.

  13. Üçüncü Adam

    Çok teşekkür ederiz Önder bey. İlgi ve alkanı bizleri çok mutlu etti. Sitemizin tanıtımını elimizden geldiğince facebook aracılığı ile yapıyoruz ama dediğimiz gibi yetmiyor. Kişisel sayfalarınızda ve paylaşım forumlarında sitemizden bahsedilmesi, belki olumlu geri dönüşler almamızı sağlayabilir. Tekrar teşekkürler.

  14. Merhabalar, siteniz çok hoş olmuş, bayağı emek isteyen bir şey gerçekten. Ellerinize sağlık. Birinin böyle bir şey yapması lazımdı zaten.

  15. Teşekkür ederiz efendim. Sağ olun. Katılımlarınız bizleri çok mutlu ediyor.

  16. Başarılar diliyorum.

  17. ÇOK GÜZEL

  18. Mehmet Farsak

    muhteşem bir blog. emeğiniz için ne kadar teşekkür etsek az.

  19. Üçüncü Adam

    Çok teşekkürler, çok sağ olun…

  20. Birol BİRCAN

    Sevgili Üçüncü Adam;Bir tür vefa örneği olan çalışmalınız için çok teşekkür ediyorum sizlere..Sizlerden ricam ise Kemal Sunal’ın rol aldığı Hababam Sınıfı Serisinde rol alan oyuncuların şu an nelelerde olduğu ne iş yaptığı ve anılarını ieren bir çalışmaya imza atmanız…İnanıyorum ki böylesi bir çalışma büyük ses getirecektir.Teşekkürler

  21. Üçüncü Adam

    Teşekkür ederiz efendim. Uygun bir zamanda bahsi geçen çalışmaya benzer bir çalışma gerçekleştirmek istiyoruz ama vakit sıkıntımız bizi biraz yavaşlatıyor. Gündemimizde birikmiş ve deşifre edilmeyi bekleyen çok röportajımız var. Onlar bittikten sonra konuyu gündeme getiririz. Çok teşekkürler ilginiz için.

  22. Çok iyi bir blog olmuş, çevreme tevsiye ediyorum. Elinize sağlık

  23. Üçüncü Adam

    Çok teşekkürler, sağ olun..

  24. Tülay Yıldız

    Merhaba bende blogu beğendim emeğinize sağlık. Ben birşey sormak istiyorum. Rahmetli İhsan Baysal’ın çocukları var mı? Ben Karadayı dizisinde polis Rıza kocaoğlu nunu arkadaşını inanılmaz benzettim. Acaba bir bağ var mı? Saygılar Tülay

  25. Üçüncü Adam

    Merhabalar Tülay Hanım, bu konu ile ilgili bir bilgimiz yok. Güzel düşünceniz için teşekkür ederiz.

  26. merhaba ben almanyadan murat valla tebrik ediyorum sizi
    çok güzel site hazırlamışsınız sayenizde yıllardır aradığım
    tevfik şen abimi buldum allah ona uzun ömürler versin.
    sizden başka bir ricam olcak ben ihsan gedikin kitabını almak
    istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
    eğer olursa ben size almanyadan kitabın parasını yollarım.

    türkiyeye selamlar murat

  27. merhaba siteniz öncelikle çok güzel,emeğinize değmiş yaşı 30 lu yaşlar olanların daha çok bildiği filmler bunlar biz yazlık sinemalarda seyretmedik belki bunları ama renkli tv lerin çıkmasıyla bunları biz hazmettik o zaman güzeldi kaçırmamaya çalışırdık bir Malkoçoğlu pazar günleri trtrde dizi gibi verilirdi yada yatılı kaldığımız yerlerde vhs beta kasetler kiralardık seyrederdik bunları ben mesela en çok filmlerdeki camileri merak ederim hangi camilerdir onlar mesela köroğlundaki cami sultanahmetteki sokullu cami bir kaç filmdede gördüm oğlum osmandada vardı galiba bu konuda bilginiz varmı?

  28. aslında sitede birde olabilirse filmlerden şarkılar olsa,klip şeklinde olanlar değilde köyden indim şehirdeki kekliğimiz kanadı bölümü gibi yada kemal sunal şarkıları diye bir bölüm:):))

  29. BİLAL SARIGÜL

    BU GÜZEL SİTENİN OLUŞTURULMASINDAKİ EMEKLERİNİZ İÇİN SİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ZAMAN İÇERSİNDE BU SİTENİN BANA GÖRE ÇOK AZ KALMIŞ OLAN EKSİKLİKLERİNİZİDE TELAFİ EDECEĞİNİZİ TAHMİN EDİYORUM ÖNERİM ŞUDUR KAVGACI ROLLERİNDE GÖZÜKEN KADIN OYUNCULAR HAKKINDA BİLGİ ÇOK AZ ÖRNEK VERMEK GEREKİRSE HALKIN ÇOK SEVDİĞİ SEMPATİK BULDUĞU DURSUNE ŞİRİN HAKKINDA BİLGİ YOK KEZA MUAZEZ ARÇAY,MUALLA SÜRER,FAİK ÇOŞKUN,ŞINGIRDAK MELAHAT LAKAPLI MELAHAT İÇLİ,OYA PERİ,PERİ HAN,GÜZİN ÖZİPEK,TALİHA SALTI,V.B ÖRNEKLERİ SÖYLEYEBİLİRİM BİRDE EGER DÜŞÜNÜRSENİZ 60 LI VE 70 Lİ YILLARDA FİLİMLERİMİZDE OYANAYAN İRANLI,MISIRLI…. VE DİĞER ÜLKELERİN YARDIMCI OYUNCULARINDAN DA BAHSEDERSENİZ GÜZEL OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

  30. Üçüncü Adam

    Çok teşekkür ederiz Bilal ağabey. Önerileriniz bizim için çok kıymetli. Yakında, yukarıda zikrettiğin isimleri de sitemizde konuk etmek isteriz. Mualla Sürer ve Faik Coşkun sitemizde yer almakta ve diğer değeri sanatçılarımız da gün geçtikçe eklenmekte. Çok selamlar.

  31. Tebrik ediyorum,birkaç yazınızı okudum,gerçekten çok güzel.Resim ve sayfa dizaynı olsun çok hoş.

  32. yalan. 14 ocak 1992 sabahı ben o zavallının Yadigar Ejderin cesedini TAKSİM parkında bizzat gördüm.
    o yalancı zavallıda yakında aynı sonla karşılışacak. neredeyse eski sinama yardımcı oyuncularının hepsı çaresizlikten ölmedimi niye adi yalanlar uyduruyor, acaba o yalancı herifin cebinde 5 para varmı ?, şimdilerde para kazanıyor sinmema oyuncuları ama eskiler açlıktan sefalatten mahvolup öldüler

    • Üçüncü Adam

      Taner Bey ortada bir bilgi kirliliği var. Yadigar Ejder’in en yakın arkadaşı, onun donarak değil, Süheyl Eğriboz’un anlattığına yakın bir şekilde, beyin kanamasından vefat ettiğini söylüyor. Arkadaşı, Yadigar yoğun bakımdayken, bizzat hastanedeki oksijen odasında görmüş. Yakın zamanda ayrıntılı bir dosya sunacağız. İçerisinde tüm bülgiler yer alacak. Selamlar.

  33. degerli ücüncü adam calisanlari ben haftaya istanbula izine geliyorum sormak istedigim emektar yesilcam oyuncularin bulundugu yesilcam kahvesi nerdedir?

    • Üçüncü Adam

      Merhabalar Engin Bey. Bahsi geçen kahvehane Ayhan Işık sokaktaydı ama maalesef şimdilerde uğrayan çok az isim kaldı. Artık Beyoğlu – Gazeteci Erol Dernek sokaktaki kahvelerde oturuyorlar. Selamlar.

  34. cok tesekkürler.bu arada Birtane Güngör ile ilgili haberler varmi?
    Bugünlerde ne yapiyor

  35. bende hobi olarak senaryo yaziyorum.Olurda bu güzel Emekci abiler ve ablalarimizin belgesel filmini yapma gibi bir durum olursa yardimci olmak isterim

  36. Tekrar merhaba, Acaba Özdemir Akın´la ilgili bilgi varmi diye soracaktim? Bilirsiniz Siyahi oyuncu.olursa sevinirim

    • Üçüncü Adam

      Kendisi ile ilgili net bir bilgi sahibi değiliz ama henüz yayınlanmamış fotoğrafları ile kendi sayfasını yakın zamanda açacağız efendim. Selamlar.

  37. buna cok sevindim.Size cok tesekkürler.Bu güzel emekci oyuncularimizi daha dogrusu isimsiz kahramanlari unutmamaliyiz.

  38. Sizi çok seviyorum teşekürller herşey için

  39. sanatçılarımızı unutmadığınız için teşekkür ederim .yanlız bi ricam var şuanda bizim bilmediğimiz zor durumda yaşıyan sanatçılarımızıda gösterirseniz az çok yardımımız dokunur diye düşünüyorumm..ve benim gibi bir çok insan olucağına eminim.. 🙂

    • Üçüncü Adam

      Merhabalar Kerem Bey, ilginiz için teşekkür ederiz. Zor durumda olan sanatçılarımızı sitemizden ve facebook grubumuzdan aralıklarla paylaşıyoruz. Çok selamlar.

  40. bugün ilk kez tanıdm bu siteyi.. devamlı müdavimi olacağım kesin..
    sitede gördüğüm eksik.. isimlerin karşısına küçük ayrıntı resmi konulursa insanlar aradığı sanatçıya daha hızlı ulaşır
    bi çoğumuz bazı sanatçıların isimlerini bilmiyoruz ama resimden tanıyabiliyoruz..

  41. Doğru ve başarılı bir proje tebrikler.

  42. Tesadüf eseri denk geldim iyi ki de denk gelmişim gerçekten çok güzel ve emek isteyen bir çalışma tebrik ederim

  43. Merhabalar !
    Sitenizi, kimi zaman o siyah-beyaz yıllara gitmenin anlatılmaz keyfiyetiyle,
    kimi zaman hüzün ve mutluluk birbirine girmiş duygularla ve
    hepsinden önce, bu özverili emeğiniz için Sizleri takdir ve tebrik duygularımla takip etmekteyim.

    İçten saygılarımla
    Ferda Delibaşı

  44. 10 numara bir iş çıkartmışsınız. Tebrikler

  45. gerçekten çok güzel bir site olmuş hatta forumda açılırsa daha çok takipçi çekebilirsiniz bence,neyse emeğinize sağlık.

  46. Merhaba
    Nermin özsesin sayfasında 2.resimdeki yandan görülen yaşlı gözlüklü sanatçının ismi nedir.Kendisi hakkında bilgi varmıdır acaba ?

  47. İdris Ustaömeroğlu

    Yaptığınız harika bir iş; yıllar yılı beyaz perdede seyredip de isimlerini hatırlama kadirbilirliğini göstermediğimiz sanatçılarımıza olan borcumuzun bir kısmını ödemişsiniz. Siteye katkıların devamı dileğiyle teşekkürlerimi sunuyorum.

  48. Harika bir site, uzun süredir takip ediyorum. Kutlamak adına geç kaldığımı fark ettim…Emekleriniz için sonsuz teşekkürler.

  49. Merhaba ellerinize sağlık çok güzel bir site ve çok güze tema üzerine yaptığınız değerli araştırmalar ve derlemeler ve tabi ki röportajlarınız ve bil umum belgelerle aslında bize yeşilçamın yıldız parlaklığını değilde karanlık ve vefasızlık abidesi haline gelmiş yüzünü detaylarıyla o vefasızlığı kendiniz yapmışçasına özürane bir vefayla göstermemiz takdire şayan bir başarıdır.

  50. Emeğin ruh bulmuş halisiniz…

  51. Yeşilçam sanatçılarına göz gezdirirken buldum sitenizi. Takdire şayan bir iş yapıyorsunuz umarım hep devam edersiniz. Türk halkının sinemayı bu günlere getiren isimleri unutmaması gerek. Bu büyük oyuncular bir daha zor gelir. Hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin sizin gibi sanata saygı gösteren insanlarımızın da artması dileğiyle. Tekrar teşekkürler. Sağlıcakla kalınız.

  52. Merhabalar sizle onemli bir konu hakkinda konusmak istiyorum

  53. Merhaba.üçüncü adamı ilgiyle takip edenlerdenim.yeşilçamın değerli sanatçılarından fikret hakanın kartal dragos sahil sitesinde ikamet ettiğini kendisi ile bir röportajında belirttiği için öğrendim.kendisi ile sizlerinde bir rüportaj yapmasını ve pir sultan abdal flimi oyuncularının şu anki durumlarına dair bir araştırma yapmanızı rica ediyorum.mine sun..ali ekdal..mehmet aydın..Mehmet Ali Güngör..hasan yıldız…şu anda hayatta olan yeşilçamın emektarlarını yakından tanımak istiyorum.bunu nasıl yapabilirim.Teşekkür ederim

  54. Enver Dönmez hakkında yazdıklarınızı okuyunca yazmak istedim ben onun eski baldızı hani şu üç çocuğunun teyzesiyim.hangi çocuğu önemli mevkideymiş. İki çocuğu manik depresif ablam yıllardır mücadele veriyor çocukları ićin gençliğini heba etti. O şerefsizse kazandığı her kuruşu kafa hapına yatırdı yıllarca. Masus tan hayat ağacı programına çıktı sözde çocuklarını bulmak için baktı ki çocuklar ondan aç bir daha uğramadı bile

  55. Menünüzde yer alan 3.Adamı Kullanma (!) Kılavuzu sekmesinin ismi hoş durmuyor. Maksat hasıl olmamış. Bence o sekmenin iamini değiştirin. Bence tabi 😉 üçüncü adam kullanma ne demektir?!

  56. Sitenize ilk defa girdim ve çok beğendim.

Yorum bırakın